Om

Discgolfkonsulenten


Hvem er Discgolfkonsulenten?
Litt kort om meg selv :


Jeg heter Terje Rensvold og er bosatt i Andebu rett utenfor Tønsberg. Min frisbeegolf/discgolf karriere startet så langt tilbake som i 1998. På discgolfbanen på messeområdet i Tønsberg. 

Gjennom årene så har jeg hatt gleden av å delta på 3 Europamesterskap, rundt 20 europacupturneringer, nesten 100 norgescupkonkurranser og ca 30 NM.  Over 150 discgolfbaner har jeg også fått testet på disse årene. Resultatmessig så hadde jeg min "storhetsperiode"  mellom 2002 og 2007 og fikk da rundt ti topp 5 plasseringer i Norgescupen og med en delt 2 plass som det beste resultatet. De siste 2 årene så har jeg spilt i masterklassen og der har det blitt en 4 plass sammenlagt i Norgescupen begge årene. Ambisjonene er muligens ikke like store lengre, men spillegleden er det ikke noe å si på og jeg er derfor minst like ofte å finne på banen som tidligere :)

Jeg var leder og banesjef i Tønsberg frisbeegolfklubb i veldig mange år,  og fikk da muligheten til å ha ansvaret for å arrangere mange store turneringer med hundrevis av deltakere. Blant annet 18 Norgesmesterskap, 8 Norgescup og en Europacupkonkurranse hvor vi hadde med de beste spillere fra hele Europa. Har spesielt vært involvert i planlegging og organisering av disse konkurransene. Har også hjulpet mange andre klubber andre steder i landet med å arrangere store konkurranser.

For tiden så er jeg nestleder i Tønsberg frisbeegolfklubb og styremedlem i discgolfkomiteen i Norges Amerikanske Idretters forbund (Norges idretts forbund).

Denne bakgrunnen har gjort at jeg mange ganger de siste årene har fått henvendelser fra klubber og foreninger angående det å designe en discgolfbane for de. Noe jeg da selvsagt har gjort. Alltid en glede å se nye baner som dukker opp :)

Noen av stedene hvor jeg har hjulpet til med å designe baner er :
Tønsberg, Holmestrand, Andebu, To baner i Sandefjord og en bane på Teie utenfor Tønsberg.

Våren 2020 så slo som kjent koronaviruset til og det resulterte i en helt ekstrem økning i antall spillere. Kanskje en dobling. Det medførte også at de eksisterende banene også ble overfylt av spillere.

Da tenkte jeg at da var tiden kommet for å ta hobby'en ett skritt videre og prøve å gjøre ett levebrød av å designe baner.....